Soc! Carla's Dream demascat!

Scuze, nu-i adevarat. Faceam doar misto. Am citit articolul asta despre printul Harry care se pare ca dom'le, a tinut el timp de 10 ani concerte cu trupa asta, The Killers si vezi tu, nu s-a prins nimeni pana acum. 

Numai mie mi se pare ca macane? 

Cum de nu s-a prins nimeni pana acum? Mi se pare imposibil ca la nivelul printului Harry sa te ascunzi 10 ani si sa nu transpire nimic, nicaieri. Nici macar un paparazzi mai zelos? N-are cum. Nici vreun serviciu secret care sa macane prin public? N-are cum. 

Plus ca na, e chestia de securitate, cum ajungea la concerte, cum nu se prindea nimeni de prezenta lui acolo. Sa inteleg ca se masca, sau ce? 

Ma gandesc acum ca si sub masca aluia de la Carla's Dream se ascunde el de fapt, printul Harry dar si-a luat accent de moldovean sa nu se prinda oamenii.

Si mai amuzant este cum asa, din pura intamplare, tocmai acum, cand trupa respectiva trebuie sa-si lanseze urmatorul album, a ajuns aceasta informatie in presa. Pur si simplu intamplator. Nu e minunat? :) 

Trupa canta bine in schimb, nimic de zis sau cel putin piesa asta, recunosc ca nu am ascultat mai mult de atat. Recunosc si ca daca nu era piesa respectiva, nu o ascultam nici pe asta. 


Comentarii